anglepuff's FotoPage
unintended
By: ellz honey

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 9-Apr-2006 03:55 Email | Share | | Bookmark
+++cReW NiTe At KL ToWeR+++

~huhu..lapo, tp leh sengih lagik..makanan from D'TANDOOR~
~KL nite view from KL TOWER..lawaaa...tapi gayat shiottt~
~eikk..en. kerol pon ader menyelit..en.kerol, biler nk kawen?~
View all 19 photos...
+where+ KL TOWER
+when + 17th MEI 2006
+what + DINNER FOR CREW APPRECIATION NIGHT
+why + TO CELEBRATE CREW and IN-FLIGH DEPARTMENT
+who + DATO' TONY, CABIN CREW, IFC,IFD

dis time nak share ngn u guys kemeriahan malam appreciation night ari tu..da lama lepas, tp aku bru je letak pics kat sini sebab aku pun baru jer jadik member FP.. malam tu leh dikatakan best gak laa even x ramai yang datang..terutama cabin crew..agaknyer diowang sumer bz wat flight or kene collapse kott..akakak..lagik pon rata2nyer duduk jauh dari KL..
nie 1st time la aku menjejakkan kaki ke KL TOWER..tinggi siott..kalo owg gayat la, da muntah ijau kot kat saner..huhuhu...


Wednesday, 29-Mar-2006 22:50 Email | Share | | Bookmark
+++aFc Ku SaYaNg+++

AFC yang sexy..
Charlie (",)
Lawa ehh?
View all 4 photos...
huhu..ni ler pix airbus ke-3 milik Air Asia (company aku)..nama baby nie AFC..or panggil jerk Foxtrot Charlie..aku panggil nama airbus nie CHOMEL cuz aku suke gile tgk design airbrush kat body n tail charlie yang sexy nihh..huhu..denga kata ader airbus model ntuk chomel nie,tapi mahal laa dr airbus biasa and metal plane yang sedia ader..tapi x rugi kalo beli kot,x dpt yang real,dapat yang model pon da okey..sesaper nk bli aircraft and airbus model tuh, kontek2 la aku..hahaha..okie..long life COMEL


Wednesday, 29-Mar-2006 22:50 Email | Share | | Bookmark

AFC yang sexy..
Charlie (",)
Lawa ehh?
View all 4 photos...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net